View Single Post
Vechi 05.02.2012, 18:11:32
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Frate Zaharia, eu nu stiu exact ce ganduri te anima pe tine cand scrii un mesaj. Incerc sa adun cu bunavointa tot ce imi poate folosi. Pentru restul, Dumnezeu sa aiba mila de tine si de noi toti. Te-am rugat intr-o zi sa ma inveti cu blandete, dar din pacate tu esti foarte trist si chiar sa vrei, nu poti imparti din ceea ce nu ai: bucurie, blandete, caldura sufleteasca.
Nu vreau sa spun mai mult fiindca as deveni rautacios, asa cum esti tu in fiecare mesaj, nu conteaza cui te adresezi. Ma rog sa-mi dea Dumnezeu rabdare si sa reziste "vaccinul" mai departe, astfel incat sa nu fiu pus in situatia sa redevin intr-o zi cel ce-am fost odata, numai pentru a-ti da "o lectie"... Nici tu nu ti-ai dori asta. Dar te rog, omule, daca iubesti pacea, fii cu pace si folos in sfaturile tale!...
Nu ma intelege gresit. Eu nu am treaba cu tine . Nici macar nu am preluat postarea ta ca punct de plecare pt. parerea mea .
Am scris despre subiect .
In final am si precizat ca fiecare este liber sa faca cum vrea . Mai mult de atit ce vrei sa iti spun ?
Te rog sa nu faci exces de menajamente cu mine pt. ca nu este firesc , asa vad eu . Daca tot ai dori sa sti parerea mea (deci numai daca ai dori) eu intotdeauna am fost pt. marturisirea parerii propri , a adevarului si a dreptatii franc, in fata , deschis, barbateste, principial .
Daca vrei insa poti sa o faci cum vrei tu, chiar depasind aceste criterii , doar atit ca nu iti voi mai raspunde !
Nu ma supar . Sunt obisnuit cu barbatia franca ! Ia incearca-ma tu !