Citat:
În prealabil postat de Anna Vasilica
Nu pot sa va spun cat de mult s-a schimbat in bine viata mea, de cand citesc acatistul sf. Nectarie! Am promis ca voi spune si altora, ca intr-adevar este un sfant grabnic ajutator celor ce sunt in nevoi si necazuri. O problema personala ma framanta de foarte mult timp, nu gaseam nicio rezolvare, ba din contra lucrurile nu pareau ca vor intra deloc pe fagasul normal. Am citit acatistul sf. Nectarie, apoi m-am rugat sfantului si i-am spus framantarile mele. Problemele s-au rezolvat iar eu mi-am regasit linistea. Va indemn pe toti sa va rugati parintelui Nectarie, chiar daca sunteti speriati, deznadajduiti sau dezorientati. Veti primi grabnic ajutor si veti simti caldura sufleteasca de care aveti atata nevoie!
|
Mi s-a intamplat si mie sa trec prin cateva necazuri foarte mari...acele cumpene din care ai impresia ca nu mai reusesti sa te ridici. M-am rugat cu disperare...si am primit de doua ori minunile Sfantului Nectarie. In orasul nostru este o bisericuta unde se gasesc o mica parte din moastele Sfantului Nectarie. Am fost acolo, si langa racla cu moaste m-am rugat sincer si am primit ajutor.
Cei care va aflati in necazuri, apelati si rugati-va cu inima deschisa. Sfantul Nectarie este unul din mijlocitorii care se milostivesc de sufletele noastre.