View Single Post
Vechi 06.02.2012, 15:39:23
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Ovidiu,ce ai dat acolo e un articol de 2 lei (ca sa fiu direct). Cum adica nicio specie de animal nu consuma lapte dupa ce a intarcat? Esti tu asa sigur? Bagi mana in foc? La ce ne-a lasat Dumnezeu animalele domestice? Doar pentru carne? Oare nu si pentru lapte,si implicit branza,smantana,cas etc? Deja incepem sa ajungem la extreme si nu e bine. Ma uit eu la cei de la tara care au consumat lapte de vaca si de capra o viata intreaga,si carne si oua fierte la greu si traiesc sau au trait mai multi ani decat o sa apuci tu cu toate prostiile alea. Uita-te si tu in stanga,in dreapta,nu privi numai in fata ca nu e bine. Inspira-te din practica si ai sa te convingi! Vecinul meu de la tara (Dumnezeu sa il ierte) a trait aproape 90 de ani in conditiile in care fuma numai Carpati si era un alcoolic! Dar stai asa,a baut o viata intreaga lapte de la vaca lui si manca oua si carne de la animalele din curtea sa! Tu cu regimul tau daca te apuci sa stai numai beat zi si noapte si sa mai fumezi si tigari fara filtru fac pariu ca nu prinzi 60-65 de ani! Si eu sunt oarecum impotriva laptelui pentru consumul sau foarte scazut de proteine,deci nu se merita sa bei mult si des,dar in niciun caz sa nu-mi spuneti ca e mai bun decat varza si alte prostii (vorba cuiva: mancare de oameni bolnavi!). Invatati sa fiti mai open-mind. Eu ca omnivor sunt adeptul si mancarii vegetale (adica soia,usturoi si alte cele),insa voi nu acceptati in ruptul capului sa mancati carne si oua cu gandul ca cine stie ce patiti. Da ce vreti fratilor,sa deveniti nemuritori?? Cand te cauta moartea oare ne intreaba ce am mancat? Totul este bun,ca nu a lasat Dumnezeu ceva rau pe pamant! Pana si in Biblie intalnim porci,vitei,miei etc. Oare pentru ce le tineau acei oameni? Astept raspuns.

@Laura,din ceea ce ai scris singuru lucru care nu-mi place e ca nu mananci usturoi. Eu mananc foarte des,asa crud,e extrem de bun impotriva racelii de exemplu si pentru intreg sistemul imunitar. Mananc si multa ceapa dealtfel. Trebuie sa alegem ce e bun din toate,nu sa fim fixisti. Si am inceput deja sa detest vorba asta "nu-mi place". Pai voi mancati ceva doar pt ca va place?? Eu mananc ce stiu ca e bun,indiferent ca nu-mi place,sau ca nu mi-e pofta sau ca nu mi-e foame. S-a facut ora in care trebuie sa mananc mancarea "cutare",pai o mananc! Ce atatea mofturi,ca nu mi-e foame,ca nu-mi place,ca ar fi mai bine altceva etc. Nu-i bine nici prea rasfatat!

Last edited by Raoul; 06.02.2012 at 15:42:38.
Reply With Quote