Citat:
Īn prealabil postat de Raoul
Asa ca nu mai spune ca e total gresit sa mananci carne,lapte,branza,oua.
|
Daca mergi pe prima pagina a topicului infomatia sta putin cam altfel. Ca eu nu promovez carnea, laptele, branza, oua este strict problema mea. Eu am postat niste infromatii din care tu poti alege. Nimeni nu te forteaza sa le iei de bune pe toate.
Citat:
Extremismul nu e bun.
|
Se are ca tu chiar nu vrei sa intelegi. Informatia pe care am expus-o nu este la nivel
imperativ. Nu te obliga nimeni sa faci ceea ce scriu eu. Fiecare poate alege ceea ce crede de cuviinta ca este bine.
Noi am mai avut o discutie pe tema "extremismului" asta. Acum ceva timp aveai un alt punct de vedere. As vrea sa ti-l amintesc putin:
Citat:
Ovidiu,am inteles ca tu ti un regim vegetarian pentru mantuire. Sincer ma bucur din suflet pentru tine,putine persoane au o asemenea ambitie si dragoste pentru Dumnezeu (eu unul nu pot renunta la gratare si carnati  ).
Dumnezeu sa te ajute,nu are rost sa ne contrazicem la nesfarsit. Am inteles ce vrei sa zici,cum gandesti etc. la fel de bine cum si tu ai inteles adancul gandirii mele. Sper sa pot ajunge si eu intr-o buna zi la un nivel mai inalt. Totusi,important e ca oamenii sa tina macar posturile astea patru care sunt,ca nici de ele nu ne tinem multi. Deci macar atat si tot ar fi bine... 
|