Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Ar trebui sa ne impartasiti din experienta d-voastra cu penticostalii, sa ne spuneti ce v-au facut de ati ajuns a ii urati atat.
|
Nu am apartinut niciodata de acest cult. Ce spun eu despre penticostali este adevarat, deoarece am fost in vizita de multe ori prin diferite adunari penticostale si am observat multe lucruri scandaloase. Cine nu ma crede, nu are decat sa verifice. Va observa cu usurinta cum penticostalii vorbesc tare in limbi, in biserica, desi apostolul spune deslusit de clar ca cel ce vorbeste in limbi sa o faca doar pentru el. Apostolul spune ca vorbirea in limbi neintelese nu este pentru biserica, ori ei exact asta fac in mod public! Apostolul spune ca femeia sa taca in biserica si sa nu invete pe altii, iar carismaticii ordineaza femei! Femei-pastor ! cine a mai pomenit asa ceva! dar si denumirea de "pastor" nu e din Scripturi ci este inventia lor! Evident ca niciodata nu am intentionat sa apartin de astfel de religii care nu urmaresc decat
banii enoriasilor. Sunt om intreg la minte, cum as putea sa dau 10% din pensia mea unora care stau si nu fac nimic?! De asta imi sunt nesuferiti, pentru ca nesocotesc
rugaciunea, cel mai important aspect al vietii de crestin si inchinarea lor nu este decat un
marketing religios. Nici nu mi-ar ajunge spatiul daca as descrie cum pastorii lor se imbogatesc promitand vindecare unor amarati care si-ar da si ultimul banut pentru a se insanatosi. Sau despre carismatici, cu acele caderi pe spate, cand cel ce cade este prins de doi tineri, pentru ca altfel si-ar sparge capul....chiar mi-e neplacut sa ma gandesc numai ce anomalii am putut sa constat in mijlocul acestor posedati.