Citat:
În prealabil postat de ioanna
V-am spus ca ei asculta sfaturile lui Ellen G White,
|
Nu este nevoie sa asculti sfaturile Ellenei White pentru a fi adventist de ziua a saptea. Totusi, nu poti sa nu iei seama la implinirea profetiilor sale (mai ales ca unele erau de necrezut pentru vremea cand au fost facute).
Citat:
[font=Verdana][i]Protestantii s-au asociat cu papalitatea si au sprijinit-o; au facut compromisuri si concesii de care insisi papistii sunt surprinsi si cand le vad nu reusesc sa le inteleaga.
|
Ceea ce se intampla acum cca 100 de ani (cand au fost scrise randurile) era doar o "pregustare" a ceea ce se intampla azi si ce urmeaza sa se intample. Poate ati auzit de biserici protestante care au revenit sub tutela "bisericii mama" (biserica catolica). Si asta nu este totul. Sa vede la orizont ceva ce era incredibil cu vreun secol in urma: o alianta intre SUA protestanta si papalitate. Imaginati-va ce ar putea iesi din alianta acestor doua superputeri. Eu cred ca va iesi exact ce spune Scriptura ca va iesi in urma aliantei celor 2 fiare.
Citat:
[font=Verdana][i]S-a aratat ca [b]Statele Unite reprezinta puterea simbolizata prin fiara cu coarne ca de miel si ca aceasta profetie se va implini cand Statele Unite vor impune pazirea duminicii,
|
Se pare ca liderii SUA (chiar presedintele) deja au inceput sa se joace de-a "Sunday Laws" (legea duminicala). Vedeti aici:
https://my.barackobama.com/page/comm...Tritium/gG5ngR. Considerati ca este doar o simpla speculatie personala. Nu trebuie sa o bagati in seama. Vor urma lucruri care vor merita luate in seama la modul cel mai serios.
Fiti cu ochii pe profetiile adventiste si vedeti masura in care se implinesc.