Citat:
Īn prealabil postat de adam000
Nu stiu care dintre noi e fixat pe niste idei. Eu iti adusesem argumente, tu in loc sa-mi raspunzi cu niste contraargumente solide la faptul ca acele substante chimice (cadmiu, strontiu, acid benzoic, pe care ei recunosc ca Mumio le contine) sint substante toxice pentru organismul uman, din lipsa de argumente, imi raspunzi ca ei se lauda pe site-ul lor (site de promovare in care desigur ca incearca sa isi laude produsul cum le da prin cap mai bine), cum ca e natural.
Desigur, si ciupercile Amanita sint naturale, dar sint otravitoare (toxice), asa ca faptul ca ceva e natural nu este un argument ca ar fi neaparat bun.
|
De pe acelsi site am urmatoarele informatii:
Produsul “Mumi” brut se prezintã sub forma unor conglomerate de diferite mãrimi, de culoare brunã.
Produsul “Mumio”
purificat se prezintã sub forma unor bucãti microscopice fragile, strãlucitoare, de culoare brun-īnchisã, sau ca o masã plasticã densã de aceasi culoare, complet solubilã īn apã si foarte putin solubilã īn alcool.
Extract purificat de rasina MUMIE – Nectarul Muntilor....deci probabil ca aceste metale "toxice" sunt extrase din continul rasinei.