pt. Primus
"vad insa ca nimeni nu-mi raspunde la celelalte nelamuriri legate de gafele preotilor. oricum, poate se gaseste cineva sa dea o explicatie si pentru ele. "
Am mai spus si in alte sectiuni legate direct de preoti si am sa ma repet si aici....
Preotii nu sunt decat oameni ca si noi...ca fac anumite lucruri iesite din "comunul bisericesc"(daca pot sa spun asa) mi se pare firesc pana la urma...daca judec strict dupa faptul ca au si ei un comportament cu putinte si neputinte omenesti...
Ei si-au asumat responsabilitatea slujirii lui Hristos pe care ar trebui sa-L si urmeze in exemplu...dar,probabil ca in timp realizeaza ca drumul ales nu este tocmai usor si...incet,incet incep sa lase armele jos si sa se comporte la fel sau mai rau decat oamenii obisnuiti pe care ii pastoresc...
Noi insa...avem posibilitatea si libertatea sa mergem acolo unde ne simtim bine,putem cauta preotul care ne convine dupa temperamentul si pretentiile noastre...si asta ar trebui sa ne multumeasca...ca inca mai avem unde sa mergem.
Cand nu vom mai avea...nu stiu...capul sus si nadejdea la Dumnezeu.
|