Citat:
Īn prealabil postat de adam000
Stii, stiinta adevarata, articolele stiintifice, sint facute de medici (nu de naturisti). Bazat pe doveile unor studii care indeplinesc rigorile stiintei, nu pe observatii empirice. Medicii inteleg despre ce e vorba, care e mecanismul, insa naturistii nu prea (pt simplul fapt ca nu au scoala, baza informationala a intelegerii unitare), ci de obicei copiaza precum maimutele ce au zis medicii in diferite articole stiintifice, fara a avea discernamantul (pt ca nu au intelegerea stiintifica) despre ce se intimpla.
|
De asta sunt pline spitalele de bolnavi. De ce apar bolile? (da-mi un raspuns stiintific si nu Biblic - desi cel corect stiinfic este in adevar cu cel Biblic). De ce nu rezolva medicina cazurile de cancer? Ea ridica din umeri si dau vina pe genetica. De ce animalele salbatice nu se imbolnavesc (sau foarte rar)?
Daca e singura care sta in picioare, de ce stiinta asta atat de mult ridicata in slavi de tine nu vine cu programe preventive? Nu-mi veni cu exemplificari pe care le mai aud al televizor sau radio: "consumul de sare, zahar...." - asta e praf in ochi. De ce doctorul iti spune ca nu mai ai voie sa consumi carne, lapte si altele doar cand ai cancer sau ai o boala grava? Hmmm....nu prea ai raspuns la asta oicat te-ai stradui. Iti dau eu raspunsul: pentru ca industria farmaceutica este o adevarata afacere. Sunt o gramada de doctori care merg la naturisti sau care sunt vegetarieni, insa pacientilor le recomanda medicamentul? De ce? Ca medicamntul a fost testat? Dar planta sau leguma sau fructul nu pot fi testate? Ce mecanism inteleg medicii? Iti dau un medicament care de cele mai multe ori actioneaza asupra efectului si nu cauzei. Naturistii actioneaza asupra cauzei si iti prescrie un regim benefic intregului organism. La doctor daca te duci - iti da un medicament pentru o durere, dar care iti va afecta ficatul, insa nu sta apoi sa analizeze de ce te-a durut capul, sa identifice si cauza. Sa nu mai vorbim de antibiotice sau altele.
Iti dau un exemplu: Eu cand am fost bolnbav am fost internat pentru ca aveam creatinina foarte mare (adica o insuficienta renala). Dupa ce am iesit din spital doctorul mi-a spus sa ma feresc de prajeli si sa nu mananc sarat, doar usor sarat. Tot dupa ce am iesit din spital aveam colesterolul mare - dar medicul nu mi-a spus sa mai imi fac niste investigatii. Nici macar nu mi-a spus ca am colesterolul mare. El a pus rinichii in functiune si la revedere.
Imedit am mers la naturistul care merg si astazi. El mi-a spus, fara sa ii dau vreo analiza sau sa-i spun ceva, cam asa: ca am probleme cu ficatul (un ficat lent) si nefunctionarea corecta a ficatului a dus la imbolnavirea rinichilor. Deci el mi-a indentificat si cauza, nu numai efectul bolii (adica imbolnaviea rinichilor). De 3 ani ma tin de el si slava Domnului sunt ma simt foarte bine. Mi-a adus toate nivelurile ridicate (de colesterol, creatinina etc) la un nivel otpim. Si oricum ai suci-o tot la Legile lui Dumnezeu ne intoarcem. Cei care de mici duc o viata crestineasca (tinand posturile si mergand la Biserica) nu au sa cunoasca boli grele (vorbesc in general).