@Ovidiu.b. Sunt cazuri in care copiii, desi familia lor este credincioasa, se imbolnavesc grav, si apoi pleaca la Domnul. Depinde ce a planuit Dumnezeu cu fiecare in parte. Chiar ieri am citit o povestioara despre o fetita de 10 ani, Sofia-Alexandra, care a avut o boala grava si nu se vindeca. Desi si mama ei si ea erau foarte credincioase, s-au rugat mult sa fie air sanatoasa, Dumnezeu n-a vindecat-o. Insa a facut o minune si mai mare cu ea. "[...]Si minunea aceasta este, ca Dumnezeu i-a dat putere unui copil sa poarte intreaga durere a bolii cu credinta neclintita. I-a dat putere Sofiei-Alexandra sa invinga suferinta si moartea ca si El, patimind Rastignire si trecand prin moarte si ingropare.[...]"("Minunea cea mai mare", Suflet de Crin, Man.Diaconesti). Nu este singura intamplare pe care am citit-o. Sunt situatii si situatii. Ii admir tare mult pe copii. Sunt asa de curajosi si de multe ori ne dau lectii de viata, asa mici cum sunt.
@Roul. Sa vezi ce pofte ciudate au viitoarele mamici

. Citez de pe un forum cu mamici:
"Eu la prima sarcina nu am poftit la nimic. Acum, nu imi pot scoate din cap mirosul de cauciuc...desi mi se pare stupid sa te gandesti la mirosul ala, dar imi face o placere deosebita sa intru in magazinele unde se vand cauciucuri, sau biciclete. A, sau in magazinele de haine chinezesti la raionul de pantofi... "
"
Eu ceapa rosie toata sarcina. Mancam cate 3-4 odata, doar decojite, intregi, date prin sare.Si tarhon la borcan sau la saramura."
"[...]insa cel mai ciudat a fost ca imi placea sa miros motorina...mereu imi bagam nasul in bidoane....ba la un moment dat aveam o carpa imbibata in motorina si o miroseam pe aia.. fara sa stie sotul..zicea ca sunt nebuna, sunt mai rau ca aurolacii si poate fac rau la fata. dar nu ma puteam abtine.. "
"
Cea mai ciudata pofta a mea a fost de piersici cu branza. Am vazut piersicile in fructiera si imediat am facut asocierea cu branza. Mama cu ce pofta am servit o farfurie intreaga..sotul si a pus mainile in cap si a plecat din camera cand m a vazut. Nu i a mai trebuit nimic toata ziua. Si acum ma tachineaza pe chestia asta "
(sursa:
http://www.copilul.ro/forum/sarcina/...fta-38257.html)
Iar articolul postat mai sus, cel cu "Fiecare pofta are o cauza" l-am mai gasit si pe:
http://naturaly.ro/poftele-pentru-an...nor-substante/
Amu nu stiu cat la suta e adv., insa unele au sens.