Citat:
În prealabil postat de ioanna
Bineinteles ca numele ei este Fiara, asa cum si numele altora poate fi Fiara :) Poti face orice demonstratie, cu orice om si-l identifici ca fiind Fiara,
|
Citat:
În prealabil postat de ioanna
Asa cum spuneam, primul responsabil pentru imaginea Bisericii sunt Eu, numele meu are potential de fiara :)
|
Ganditi pe o pista total gresita din simplu fapt ca nu cunoasteti cele 10 caracteristici ale fiarei, prezentate in Sfanta Scriptura. Se pare ca nici nu va intereseaza ce spune Scriptura despre fiara. Este mai de pret filozofia dvs. ,care va duce la tot felul de idei deplasate - cum ar fi cea a identificarii propriei persoane, cu infioratoarea fiara. As fi curios sa-mi explicati ce inseamna ca dvs. aveti zece coarne si sapte capete (Apocalipsa 13:1)sau cand ati avut stapanire peste orice semintie, peste orice limba, peste orice neam (Apocalipsa 13:7) sau ...
Scriptura iti ofera, pe tava, 10 trasaturi ale fiarei, iar noi ne legam doar de un numar si gata ... dam drumul la imaginatia noastra. Cum sa numesc asta? Nu seamana a desconsiderare a Sfintei Scripturi (Cuvantul lui Dumnezeu)?