View Single Post
Vechi 08.02.2012, 21:11:23
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

@Laura,pentru raceala usturoiul e sfant. Si da-l incolo de ficat,se reface... Dai prea multa atentie.

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
De exemplu predispozitia pentru dulce este cauzata de pancreas. Pancreasul cere dulce.
Iarasi imi vine sa contrazic teoria. De exemplu in copilarie eram un mare bautor de suc,ca orice copil... In clasa a 7-a sau a 8-a am hotarat brusc,deodata,sa ma las! Doamne ce greu mi-a fost,ce pofta aveam cand ii vedeam pe altii cum desfaceau sticla de suc langa mine si il savurau. Insa cum sunt o fire ambitioasa,mi-am tinut cuvantul,mi-am autosugerat sa nu beau! Si iata-ma la 22 de ani ajuns fara sa beau suc absolut deloc de la 14 ani. Nici nu mai stiu ce gust are sincer. Am incercat odata sa beau o putin suc fara acid iar altadata am luat o gura de Montew Dew (sau cu-m s-o scrie),ca habar n-aveam ce este (s-a dovedit a fi tot suc) si in ambele cazuri m-a luat instantaneu o durere groaznica de stomac! Deci uite ca acum nu mai imi e pofta niciodata de suc,dupa atatia ani. Ia spune-mi,inainte sa ma las,ce anume imi dadea pofta aia,ce organism? Acum sa inteleg ca s-a dereglat?

In aceeasi periada am renuntat complet si la dulciuri,insa m-am reapucat de ele acum vreo 2-3 ani (bine,nu exagerez cu ele,doar ocazional). Din nou nu mai aveam nicio pofta de ciocolata,prajituri etc. E absolut normal sa dispara cand organismul se dezobisnuieste. Oare aborigenilor din Australia le e vreodata pofta de dulce sau mai stiu eu ce? Nu. Asa ca imi mentin parerea ca asta e strict superstitie in cea mai mare parte din cazuri.

PS si mie imi "place" (in sensul ca nu ma deranjeaza deloc) mirosul de benzina etc. Ce,sunt bolnav? Sa fim seriosi,totul difera de la om la om,nu avem toti organismele la fel.
Reply With Quote