View Single Post
Vechi 09.02.2012, 01:08:11
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ai tu senzatia ca te-au dezamagit,pentru ca dupa cum spuneam,nu stii multe lucruri. De aceea am spus sa nu judeci si sa nu-ti mai asumi aiurea anumite vorbe care te-ar putea "costa" din punct de vedere duhovnicesc... As fi putut sa te contrazic cu multe contraargumente insa nu are rost sa intru in astfel de "dispute". Stii cum e frate,"i-ajunge zilei rautatea ei".

Cat despre Visina,am fost,si chiar iti recomand sa te duci. Acum iarasi depinde de tine ce o sa simti.

Doamne-ajuta!
draga Raul, asa pot sa zic si eu, ca ai vaga senzatie ca te-au dezamagit manastirea Prislop si ai mai zis ca te-a dezamagit manastirea Voronet... reciteste postarile si o sa vezi..... am spus toate astea ca sa vezi cat e de usor sa spui ceva rau..... atunci cand ai credinta nu conteaza manastirea sau biserica unde mergi.... sfintii se rugau pe camp, unii in munti, unii in desert... parintele Cleopa a stat mare parte din viata in munte.... parintele Adrian si parintele Arsenie au stat in inchisoare atatia ani si tot se rugau.... Parintele Arsenie a trait un an de zile in muntele Athos, cea mai mare parte in pustie....... Doamne ajuta!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote