View Single Post
Vechi 09.02.2012, 10:19:04
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Și pe mine nă neliniștesc( nu-mi permit să spun "dezgustă" că este urât) persoanele care se erijează în atotștiitori dar ori nu au trăit anumite situații ori din diverse motive au ales să-și ducă singuri războiul pentru măntuire. Sfinții părinți ne spun clar: ori căsătorie ori călugărie! Ne dăm cu părerea, lovim în toată lumea dar habar nu avem ce război duce cel din spatele monitorului.
Nu postez și nu-mi dau cu părerea decât despre situații pe care le-am cunoscut, le trăiesc și sunt implicată în ele. În rest stau în banca mea și doar citesc.
Am 36 de ani de căsnicie, cu același soț. Nu a fost ușor și nu este nici acum. Este o luptă continuă iar victoriile sunt mici și uneori o furtună spulberă și cele pe care le-am câștigat cu multă trudă și lacrimi. Dar nu abandonz, nu divorțez și nu urăsc.
Oare o fi vreo deosebire frate dragă???
Tocmai am citit un articol pe site și am găsit acestă constatare ce se potivește de minune tuturor ( dar mai ales mie):
"Deși sunt gunoi și plin de mizeii, îmi place să repet, mulțumesc că nu sunt ca cilalți"(Sf. Teofan Zăvorâtul)
Reply With Quote