Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Prietene, nu contest ceea ce ai zis. Si eu afirm ca PSD-istii au furat cel mai mult din Romania si NU au facut NIMIC. Dar sa fim corecti pana la capat. Cum poate Basescu sa faca ordine in tara cand el nu a facut asa ceva in propriul partid? Cum spunea maestrul Caragiale: "avem si noi falitii nostrii!". Cu astia ce facem? Doamne ajuta!
|
nu cred ca politicienii or fi niscaiva frati de manastire,cand stim ,doamne iarta-ma, ca politica e ...,cum se zice ca e !
ca cetateni trebuie sa fim pragmatici si nu sa ne imbatam cu apa rece a unui rigorism moral, ce nu-l putem pretinde nici intr-o manastire de maici !
asta e lumea, indiavolita, astia is politicienii,cu astia defilam, daca pe ei ai avem !
de aceea pus in situatia de a alege intre doua rele, ai voi sustine si prefera pe cei care fura mai cu jena si mai putin decat pe aia ce fura an-gros,si mai is si obraznici si demagogi !
Si...apropo, chiar nu am auzit scandaluri foarte mari de presa legate de Udrea, sau de altcineva...decat de doamna Ritzi ,care a si fost data afara din functie rapid !
Deci, ce sa mai vorbim, e difernta totusi mare intre astia si PSD ,hai sa fim seriosi !