View Single Post
Vechi 09.02.2012, 13:32:26
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Poate ar fi folositor sa stam de vorba si sa luam punct cu punct ceea ce ati reprosat . Dar nu am taria aceasta . Precizez un singur lucru :

Ati inteles gresit ca ma bucur in sens peiorativ , egoist , fatarnic , de raul altuia ! Asa voiti sa intelegeti , gresit , ca sa fie masa mai ,,bogata" , sa ,,atirne" parerea mai greu in balanta acuzarii !
Da' ma bucur ca are sansa sa vada, sa inteleaga (exct precum am spus chiar in postarea mea dar de care nu ati vrut sa tineti cont in toatalitate !) ca atunci cind marturisesti Adevarul si Dreptatea esti hulit si prigonit . Astazi tot este bine dar Sfintului Maxim Marturisitorul i s-au taiat limba si mina dreapta ca sa nu mai poata marturisi si nici sa scrie Adevarul... si ramasesera singurul singurelul care mai marturisea astfel !
Ma bucur ca are aceasta sansa de a gusta din cupa din care a gusta si Hristos (asa cum am motivat in finalul postului : ,,...ca daca pe Mine m-au prigonit , si pe voi va vor prigoni si va vor ocari ...") sa simta acest amar si sa dobindeasca pe viitor puterea intelegerii si a iertarii a fratilor necunoscatori !
Chiar in intelepciunea populara exista constatarea ca : din faptele bune ale vietii capeti experienta dar din greseli inveti cel mai serios si remanent pt . restul vietii ! Dvs. nu ati stiut aceasta intelepciune ? Pacat ! Altfel nu ati fi manipulat astfel ideea !

Doar asta am vrut sa precizez pt. ca pt. restul nu mai am atita rabdare , sunteti pe linga postarea mea , pe linga ceea ce am scris .
Iar cei ce au gresit , bine ar fi, crestineste ar fi, sa se indrepte si sa mai taie din indiferenta cu care cauta sa prinda filosofic pe un alt frate .
Daca voiesc , daca nu , nu este problema, deoarece lumea este atit de mare incit sa ne poata cuprinde pe toti !
Pacat ca sunteti atat de orbit de mandrie incat nu reusiti sa vedeti. Poate o sa va dati seama intr-o zi.
Reply With Quote