Citat:
În prealabil postat de cozia
Ma uit la cita reclama isi face prin ziare AVORTUL din filmul lui Mungiu si nu-mi vine sa cred ca este adevarat. De vreo 10 zile este proslavita uciderea de prunci si i s-a organizat gratis o CARAVANA prin tara ca oamenii sa vizioneve banuiesc ca gratuit filmul asta "colosal" care a facut valuri in Occident. Probabil ca oamenii din provincie vor primi o instiintare in posta cu un cupon de suc la intrare...:( Dar ma impac cu gindul stiind ce fel de elemente subversive conduc aceste ziare si care pompeaza bani in discreditarea valorilor crestine.
Cind pui un film ca OSTRVUL pe linga acest film este o diferenta ca de la cer la pamint.
Pacat de baiatul asta Mungiu ca parea asa curatel si dadea impresia ca stie ce face.
Domnul sa-l lumineze si sa-i arate ADEVARUL ca si noua tuturor
Doamne Ajuta!:(
|
ASTA E ARTA,E CALITATE,ESTE ADEVAR.ESTE EDUCATIV FILMUL,SOCANT,NU CRED CA O SA II MAI VINA CUIVA SA FACA AVURT DUPA CE VEDE FILMUL.DAK VOI UN FILM DE ARTA NU INTELEGETI NU VREAU SA STIU CE ATI INTELES DIN BIBLIE,ar trebui biblia data cu prescriptie"doar oamenilor cu coeficient de inteligenta existent"