View Single Post
Vechi 09.02.2012, 15:33:47
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
nu amice. Americanii sunt oameni FOARTE naivi. Din acest motiv am spus ca aici au aparut toate aceste secte neoprotestante pentru ca oamenii "pun botul" (scuzati expresia) foarte usor. Nu poti semana grau pe o strada asfaltata nu? Ai nevoie de pamant bun pentru semanatura, iar SUA intotdeauna a fost si este "un teren bun" pentru toate aceste secte.
Oameni naivi și chiar proști poți întâlni pe toate continentele, personal cred că aceste "calități" sunt uniform repartizate pe toată suprafața pământului. Alta cred că este explicația și anume: America a fost zona în care s-a manifestat cel mai bine libertatea religioasă și în care incontestabil drepturile omului au fost la rang de cinste. În Romania doar de 20 de ani avem această libertate religioasă, plus că democrația este fragilă. Extrem de fragilă... Stai să vezi după 100 de ani (dacă mai ține lumea asta) ce explozie de secte va cunoaște și țara noastră. Și nu în mediul protestant, ci în cel ortodox! Deja putem observa după numai câțiva ani cum se destramă mitul monolitului ortodox secular.
Reply With Quote