View Single Post
Vechi 09.02.2012, 22:27:53
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius D Vezi mesajul
Exista motivul economisirii banilor, care sunt tot mai putini si tot mai "imprumutati". Nu inteleg ce anume ar opri partidele (oricare din ele) sa fure la fel intr-o singura runda de alegeri sau in mai multe? Diferenta dintre cele 2 situatii e ca in primul caz, se fura pe bani mai putini, iar in a doua, pe bani mai multi.

Am dreptul sa am alta parere decat tine. Ce sa zic, democratia ii deranjeaza pe unii, insa in asta consta libertatea. Am dreptul sa gandesc diferit de tine. Faptul ca avem pareri diferite, nu ne facem pe niciunul mai destepti. Esential e respectul fata de opiniile altora.
De acord dar democratia inseamna in primul rand alegeri libere indiferent de costuri . Ori tocmai asta negati voi , va ascundeti in spatele "economisirii" dar asta nu a impiedicat-o pe Udrea de exemplu sa-i transfere lui Poteras 13 milioane de euro . E ok cu respectul fata de opiniile altora dar in primul rand voi ar trebui sa aveti respect fata de opiniile altora si sa le dati voie sa si le exprime liber prin vot .