View Single Post
Vechi 10.02.2012, 00:29:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Vreau sa spun ca sunt intrigat ca pe acest forum care se vrea a fi crestin, de cand am intrat, am vazut atat de multe pareri personale, ambitii, reprosuri, acuze sau atacuri...
Chiar intre marturisitori din aceeasi biserica am vazut un limbaj greu, total nepotrivit.

(...)

Acum intelegeti de ce ma tulbur fiind nevoit sa port astfel de dialoguri seci, sterpe, in care nu se regaseste lumina? Nu va suparati, nu generalizez. Eu sunt din alt cult si am intrat pe aceste sectiuni dedicate noua. Dar vreau, imi doresc sa ma bucur si sa impartasesc cu frati ortodocsi sau din alte confesiuni despre tot ceea ce face cinste numelui nostru de copii de Dumnezeu.
Pai daca ai vazut ca lucrurile stau asa prost, te astepti sa se schimbe peste noapte?

De alte confesiuni poate da..desi poate mai bine i-ai cauta pe forumurile lor, dar intre ortodocsi si neoprotestanti e o prapastie cam mare.

Acum, spre lamurirea ta, conflictele de idei intre niste oameni nu cred ca ii definesc ca oameni si mai ales ca oameni spirituali.
Dumnezeu este cel care judeca si stie infantilitatile spirituale ale fiecaruia.

Oricum mai bine asa decat politeti ipocrite care incearca sa treaca drept "spiritualitate profunda".

Si inca o mentiune de care poate tineti cont: nu prea da bine in timp ce spuneti ca altii au deficite dvs. majore si sa punet spiritualitatea la indoiala, sa va dati ca un mare iubitor de oameni, pace, fratietate, om spiritual etc.

Nu miroase a bine deloc.

Last edited by AlinB; 10.02.2012 at 00:38:14.