View Single Post
Vechi 10.02.2012, 02:17:31
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
PS si mie imi "place" (in sensul ca nu ma deranjeaza deloc) mirosul de benzina etc. Ce,sunt bolnav? Sa fim seriosi,totul difera de la om la om,nu avem toti organismele la fel.
Nu stiu care era explicatia dar eu eram inebunita ca si copil de mirosul de benzina,iar cel de otet ma facea sa salivez abundent.

Mama ascundea otetul si mustarul,sa le pot folosi cu masura numai in prezenta ei,doarece exageram.Ungeam feliile de paine cu un strat gros de mustar sau inmuiam painea in otet.Numai asa puteam sa mananc oua,branza sau alte gustari.De fapt totul se reducea la mustar.
Mie imi plac foarte mult condimentele,ierburile aromatice,muraturile si nu ma numar printre cei ce au adictie la dulce ci la sarat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote