Citat:
În prealabil postat de ucenic
nu voi accepta niciodata sa scot arma inaintea cuiva. Prefer demisia sau curtea martiala decat sa scot sabia. Domnul meu imi spune clar: "...toti cei ce scot sabia de sabie vor pieri." (Mat.26:52)
|
Ei, asta e atitudinea unui crestin. Asa ne invata Domnul. Dar tinerii aceia cu a caror mama am vorbit virtual, care sunt penticostali si vorbitori in limbi, ca au mers in Irak respectiv Afghanistan, inrolandu-se in armata pentru a castiga bani de facultate, voia cui au facut-o? eu zic ca voia lui Satana. Un crestin nu devine criminal pentru a castiga bani! banii aceia sunt patati cu sange. O biserica apostolica cum se considera bis. penticostala si cea carismatica (care in multe tari are statut de cult, la noi in tara insa nu), ar trebui sa reglementeze aceste aspecte, nu credeti? doar voi spuneti ca aveti Duhul sfant!
Desi eu am scris despre aceste lucruri, domnule "ucenic", nu v-ati grabit sa confirmati atitutindea pasnica pe care o aveti, aceea de "facator de pace", dupa cum ne porunceste Domnul - de aceea v-am incadrat la categoria in care i-am incadrat si pe acei doi tineri din America, frati ai dumneavoastra, din acelasi cult, aceeasi ramura, probabil "Church of God", pentru ca erau penticostali de cetatenie americana insa de etnie romana.
Daca veti fi pus in situatia de a participa efectiv la un conflict armat, si veti refuza pe motive de constiinta, eu zic ca ati da dovada ca sunteti un copil al Domnului, un adevarat "ucenic". Insa acei frati ai dumneavoastra, nu au dat dovada. Dimpotriva.