View Single Post
Vechi 10.02.2012, 08:27:24
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Desi domnul "penticostal" m-a blamat ca am facut escroci si hoti pe acesti penticostalo/carismatici, vreau in aceasta dimineata sa aduc dovezi, si apoi sa intreb ce adjective putem sa le aducem acestor "afaceristi". Iata deci:

Conform datelor declarate la Ministerul Finantelor Publice, Biserica "Raul Vietii" a avut un profit de 176.251 de lei in 2006, iar in 2007 a fost pe plus cu 68.614 lei. In 2008, profitul s-a ridicat la 108.388 de lei, insa, anul trecut, administratorii asociatiei s-au declarat loviti de criza financiara, inregistrand pierderi de aproape 22.000 de lei.

este vorba de o biserica carismatica, nu spun de unde ca nu vreau sa-i fac reclama; insa este biserica unde merge solistul trupei Pronconsul, Bodo.
Acum va rog sa faceti comparatie intre aceasta biserica care se considera "pocaita" si a Domnului si o manastire dezinteresata material, asezata nu intr-un oras ci intr-un varf de munte. Unde este Domnul?

Deci biserica de tip carismatic, unde merge Bodo de la Pronconsul, este o mica investitie a celor din Occident. V-am aratat ce "profit" frumusel a scos! credeti ca banii aia vor fi dati saracilor? va spun ca merg in State, ca de acolo a venit "investitia" .

--------------------------------
intr-un post viitor voi prezenta intr-o poza in ce masina merge presedintele cultului penticostal, Pavel Rivis Tipei, o masina extrem de scumpa, si voi intreba ce a muncit acest Pavel Rivis de si-a permis acea masina!!! nu cumva a fost cumparata din banii stransi de la necajitii pe care i-au cooptat in religia dumnealor? si atunci gresesc eu cand ii fac hoti? dar cum sa-i fac? nu este asta o ticalosie?