View Single Post
Vechi 10.02.2012, 10:31:14
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
O, aveti dreptate. Va rog sa ma iertati pentru faptul ca am citat gresit.

< Off topic > Stiti? Impreuna cu doi colegi de munca (ofiteri) si frati in Hristos, discutam despre eventualitatea unui conflict armat in care am putea fi si noi racolati. Imi aduc aminte ca am zambit si ca am tras toti aceeasi concluzie. Hristos cere sa folosim o singura sabie. A Cuvantului. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Domnul sa va binecuvinteze!
Ei, asa va vreau, deja incepeti sa-mi castigati respectul. Foarte bine, ma bucur enorm. Ma revolta cand vad acesti americani cum cotropesc niste popoare inferioare lor din punct de vedere armat si totusi sustin ca sunt credinciosi. Acesti neoprotestanti sunt criminali. Nu ai voie sa furi bunul altuia (petrolul), il si omori si apoi sa predici Evanghelia !
Am avut intotdeauna discutii cu diversi penticostali (multi sustineau ca au darul profetiei), si am primit raspunsuri care m-au socat, de genul: "Dumnezeu foloseste USA pentru a certa Irakul datorita necredintei" si ca "razboiul acela este un prilej de a le duce Biblii" - pai cum sa le duci Biblii si sa-i atragi la Cristos daca tu le-ai omorat copilul cu Bazooka?
Intelegeti ca nu aceasta este Calea catre Cristos. Mai degraba va recomand sa vizitati o manastire ortodoxa sa vedeti cum traiesc acei calugari in simplitate, rugaciune, fara sa ia parte la nimic rau din aceasta lume. Ei sunt un exemplu pentru voi, penticostalii.