View Single Post
Vechi 10.02.2012, 13:49:57
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Cine vrea poate face asta:
Dimineata sa se roage asa:
Doamne du ortodoxia pe tot pamantul si mantuieste cat mai multi oameni. Ia raul de pa pamant si da Pamantului cat mai mult bine si cat mai multa mantuire. Fereste lumea de semnul fiarei, de pacate, de ispite si ajuta cat mai multi sa se mantuiasca
A te ruga pentru mantuirea intregii lumi este o idee minunata. E chiar cel mai bun lucru pe care il poti face. Insa este posibil ca intr-o zi sa auzi vocea lui Dumnezeu care va spune:

"Dar cum vor chema numele Aceluia în Care încă n-au crezut? Și cum vor crede în Acela de Care n-au auzit? Și cum vor auzi, fără propovăduitor? "(Romani 10:14)

Cum poate oare ortodoxia sa fie pe tot pamantul daca nu o duce nimeni? Activitatea de misiune a BO este mult prea slaba pentru nevoile acestei lumi. Si este slaba mai ales pentru ca nu exista prea multi ortodocsi traitori, care dupa ce vor fi trait ortodoxia sa o duca si altora. Iar daca ortodocsii nu traiesc si nu raspandesc ortodoxia, altii in nici un caz nu o vor face. Caci fiecare raspandeste din ce are el.

Vei dori tu sa fii unul dintre cei care lumineaza lumea, sau ramanem doar la rugaciune?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote