ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale oameni care au stiut sa-mi explice mai amanuntit care-i treaba. si nu ma laud ca cercetez... e datoria fiecaruia dintre noi, dar in schimb le bat obrazul celor ce graiesc din nestiinta impotriva dreptei credinte a lui Dumnezeu.
si as vrea sa intelegeti ca eu nu graiesc pt ca ASA CRED EU, ci pt ca ASA NE-AU LASAT SCRIS SFINTII PARINTI la sfintele sinoade ecumenice. si stiu ca ceea ce au scris nu e relativ. voi nu va contraziceti cu mine, ci cu ceea ce-au scris sfintii parinti. si au scris foarte clar, nu se lasa loc de interpretare.
in Biblie, daca veti citi, veti afla ca Mantuitorul e singurul pe Care Sf Ioan Botezatorul nu L-a bagat cu totul in apa... asa cum vedem si in icoana Botezului Domnului... pt ca doar El a fost fara de pacat.
cine vrea... n-are decat sa se "modeleze" dupa influentele occidentale. eu nu am intrat sa conving pe cineva de parerile mele. fiecare are liberul arbitru. atunci cand a fost parerea mea am spus, dar cu marturiile sfintilor parinti nu ne putem juca. sunt totusi niste sfinti care s-au jertfit ...peste imaginatia noastra... maini rupte, capete sparte, au indurat focul... au indurat pustia studiind si rugandu-se lui Dumnezeu sa le lumineze mintea. iar noi care stam bine mersi, in fata calculatorului, cu burta plina, indraznim sa-i contrazicem. mi-ar placea si mie sa cred ca nu-i atata ratacire in lume...
|