View Single Post
Vechi 10.02.2012, 21:01:30
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Depinde cum interpretezi „viață liniștită”. Tu înțelegi că înseamnă viață de boier. Eu înțeleg că înseamnă ești capabil să-ți asiguri măcar minimul necesar.
Pai de la ideea asta plecasem,cum ai crezut ca ma refeream la altceva? Credeam ca tu esti cel care vede altfel "viata linistita". Ma rog.

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Părerea mea este că, în plus, dată fiind ipoteza unor vremuri grele apropiate, trebuie să-ți și oțelești și trupul. Nu strică un sport sau să freci haltera acolo. Mai ales dacă luăm în considerare primitivismul anumitor popoare de pe Glob.
Ha ha... cati ani am eu de sport nu o sa faci tu poate in toata viata ta de acum incolo. Deci sunt deacord cu sportul,insa nu ne mantuieste si nici nu ne scapa de vreun rau! De fiare am tras pana cadeam jos din picioare (la propriu). Cu ce m-a ajutat??

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Fiecare va face cum crede.
Nu neaparat dupa cum crede,ca daca facem "dupa ureche" iarasi nu e bine. Eu zic ca fiecaruia ii va dicta Dumnezeu (prin constiinta morala) care este cea mai buna cale pentru el. Pentru unii va fi bine sa plece in munti,pentru unii va fi mai ok la tara,si asa mai departe. Sa nadajduim in mila lui Dumnezeu.
Reply With Quote