View Single Post
Vechi 10.02.2012, 22:11:10
CelMandru's Avatar
CelMandru CelMandru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariasimarta Vezi mesajul
Da...asa este este o situatie cat se paote de reala si dumnezeu mi-e martor...este un caz disperat...va rog mult nu ramaneti indiferetnti si pt cine vrae sa verifice va dau adresa va si conduc din toata inima....!!!
Ma iertati dar nu stiu cums a pun poze..invatati-ma!!!!!sa va arat si familia
O metodă de a adăuga poze, este aceea de a creea un album. Accesând profilul dumneavoastră, puteți observa în marginea din dreapta, sub secțiunea Friends, o secțiune numită Albums. Acolo aparare opțiunea add album. Accesând această comandă, alegeți să creeați un album de poze, iar următoarele lucruri pe care le puteți face sunt: să dați un titlu albumului, să faceți o descriere a acestuia, și să optați pentru a face albumul public (vizibil tuturor utilizatorilor) sau privat (vizibil doar prietenilor din lista dumneavoastră). Apoi, veți putea înainta la procesul de încărcare a pozelor accesând opțiunea Click here to upload pictures. Vă vor apărea trei căsuțe, precedate de comanda browse, ceea ce înseamnă că puteți încărca trei poze simultan. Accesând comanda Browse, veți putea căuta în calculatorul dumneavoastră poza pe care doriți să o încărcați în album. După ce ați găsit-o, dați click pe ea, și încheiați prin comanda Open. Apoi, accesați opțiunea Upload pictures, și încheiați prin comanda Salvare schimbări, putând înainte să faceți și o mică descriere pozei completând căsuța de sub cuvântul caption.

Cred că am folosit un stil foarte greoi de a explica, dar am vrut să detaliez totul pe cât posibil. Nu m-am priceput atlfel. Iertați-mă!
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean)

Last edited by CelMandru; 11.02.2012 at 00:09:24.
Reply With Quote