Ovidiu,fara suparare,tot de alimentatie vorbeam. Asa cum tu ai stilul tau de alimentatie asa si un sportiv il are pe al lui. Si de ce sa nu-i dam un sfat,sa nu-i raspundem la o intrebare etc.? Ca unii nu suporta sportul e alta poveste...
Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91
Bine atunci, îți mulțumesc pentru timpul acordat. Mi-a făcut plăcere. Ne mai auzim pe forum. :) Doamne ajută!
|
Da,ne auzim. Acum am revenit
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Gresit. Pai ce s-ar fi intamplat daca mosii si stramosii nostri ar fi procedat asa cum gandesti tu? Nu am mai fi existat ca natie. Toti parintii nostri ne indeamna sa nu ne parasim tara, sa stam aici, sa ne intarim in credinta si rugaciune, sa fim mai uniti, sa ne ducem crucea aici, nu sa fugim dincolo pentru o cruce mai usoara. De multe ori dincolo crucea e si mai grea, dar multi nu realizeaza.
|
Eu vorbeam ca plecatul din tara este sau ar putea fi o solutie in vremurile din urma. Si din moment ce sunt vremurile din urma nu va mai exista problema ca vom disparea ca natie,ca oricum va fi "cer nou si pamant nou". Si nu e vorba de cruce,e vorba de credinta. Daca aici in tarile ortodoxe antihristul va face cele mai mari semne si minuni si va fi cel mai ridicat risc de a cadea atunci de ce sa nu fugim?? Tine minte,vor cadea si din cei alesi!!! Asa ca sa nu bravam noi ca putem sa ne ducem crucea,caci poate nu stim ce cerem.