View Single Post
Vechi 11.02.2012, 09:31:15
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kyrie Eleison Vezi mesajul
Pentru asta exista institutele de misiune ale Bisericii, pentru a raspandi Cuvantul lui Dumnezeu la toate neamurile.
Am auzit si eu ca ar exista, desi nu stiu exact ce intelege BO prin misiune. Locuiesc intr-o tara absolut eretica in viziunea BO. Exista in orasul meu o biserica ortodoxa; are un preot - calugar care isi face slujbele in biserica si se ocupa de ortodocsii din ores care vin la biserica. Daca aceasta este activitate misionara, e absolut nefolositoare pentru ereticul de pe strada, de care aceasta tara este plina.

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Nu cantitatea face adevarul ci calitatea.
Si cu calitatea stam bine? Pana si in sanul BO, dintre multi ortodocsi cu numele doar putini cunosc mantuirea, prea putini. Si asta tot din cauza lipsei catehezei si implicit a trairii crestine. Oamenii nu cunosc pentru ca nu sunt invatati. Necunoscand nu traiesc. Netraind nu sunt lumina pentru altii. Se numesc doar ortodocsi, fara sa reflecte ortodoxia adevarata. Efectul este ca oamenii spun: "Daca ortodoxia este ce vad eu la ortodocsi atunci e absolut neinteresanta." Poate ca nu au dreptate, dar cine sa le demonstreze contrariul?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote