View Single Post
Vechi 11.02.2012, 10:03:39
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nu cred că ai înțeles mesajul meu. Ce rost are să-mi fac planuri legate de ce voi face peste 11 luni...când poate eu nici nu voi mai fi. De asta am zis "Nu-ți mai fă planuri ce vei face maine, ci ce vei face astăzi. Ziua de azi este a ta...cea de mâine poate fi a Domnului". Nu-ți imagina că nu am luat aminte și că eu nu m-am gândit la faptul că vor veni vremuri grele. Dar la ce-mi folosește...mă consum, deznădăjduiesc, las gândurile de-a stânga să mă copleșească? Nădejdea să o avem în Domnul, Maica Domnului și Sfinții Părinți. Să ne rugăm să nu ne părăsească și țină credința și mintea trează, după cum spuneai și tu.
sunt de acord. Un fel de paranoia ma cuprinsese cu ceva vreme in urma si m-a cam tinut. Eram pe punctul de a deznadajdui. pana cand....mi-a picat in mana o carte super. De atunci, traiesc cu convingerea ca Domnul nu ne va lasa, indiferent de ce vremuri vor veni.Singura grija care ma framanta e starea mea sufleteasca. In rest....Doamne, miluieste!

O mica completare: Ziua de azi e a omului, ziua de maine e a Domnului, dar El in bunatatea lui ne-o poate darui.