View Single Post
Vechi 11.02.2012, 10:28:09
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule Cristian, cuvintele sunt frumoase si alese cu grija. Mult adevar se regaseste in ele. Dar atentie mare! atunci cand ne credem mai tari, mai indreptatiti sa dam sfaturi atunci cadem! Cred ca cea mai strasnica lupta e aceasta, cea cu acest duh al uraciunii.
Cred ca doar in Lumina lui Hristos ne vedem starea de pacatosenie si atunci suntem prea preocupati de noi insine ca sa vedem pacatele celorlalti.

Zic asta, desi la mine lucrurile stau altfel. Duhul mandriei ma chinuie cumplit de multi ani, iar atunci cand intalnesc alt om mandru devin agitata si ii vad din prima pacatul. Vorba aia, duhurile se recunosc.
Sa am ierti, poate altii lupta mai usor cu acest duh(ca sunt convinsa ca in toti exista, rar sunt oamenii care ajung la aceasta despatimire).
Si un alt lucru care l-am observat la mine, atunci cand judec pe cineva ajung sa cad in acelasi pacat, chiar daca pana atunci nu l-am mai practicat niciodata.Ei,are Domnul caile Lui de a ne smeri!

Sa ma ierti, poate cuvintele nu ti se potrivesc. Am crezut totusi potrivit sa le spun.