View Single Post
Vechi 11.02.2012, 11:05:53
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Si un alt lucru care l-am observat la mine, atunci cand judec pe cineva ajung sa cad in acelasi pacat, chiar daca pana atunci nu l-am mai practicat niciodata.Ei,are Domnul caile Lui de a ne smeri!

Sa ma ierti, poate cuvintele nu ti se potrivesc. Am crezut totusi potrivit sa le spun.
Asa s-a si intimplat pe threadul ,,Preoti fara har " in care ai fost luata stintific dar sustinut la ,,buseala" de catre userul Marius D.
Ai vazut ce inseamna sa voiesti sa raspunzi din tot sufletul tau, din toata constiinta si convingerea ta si cu toata stinta iar celalalt nici habar sa nu aibe ? Sa nu vrea sa stea macar un minut sa judece la ceea ce ai postat , la semnificatiile totale pe care le poate avea postarea ta , la ceea ce vrei sa spui defapt prin post ? Ai vazut ce inseamna si ce gust are ????
Jenanta postura in care te-a atras userul competitor si imbatabila schema lui logica, nu aveai ce sa ii zici, dar nu te-a scapat din asta decit fuga ta !
Exemplul este formidabil de graitor si prin mila lui Dumnezeu venit exact la timp , tocmai ca sa poti face legatura si sa poti pricepe ca de multe ori iti ingadui sa mergi cu ideatia si unde nu este treaba ta .
Bine ar fi ca din aceasta intimplare sa poti intelege ceva , ca vad ca sti cu ce meteahna te ispiteste lucifer (de a cadea in acelasi pacat ...) si sa poti trece de stadiul constatativ al situatiei, sa poti sa si savirsesti dreptatea .

Stiu ca nu iti place ce iti spun dar te-am luat drept prototip deoarece asemeni atitudinii tale mai sunt o multime de useri care au ca trasatura evidenta (cea care se vede cel mai evident) graba si superficialitatea in a da raspunsuri altora desi ei se considera mult iubitori de aproapele si cocosati de cita smerenie duc in spate .
Realitatea este insa un pic alfel !

Si daca tu nu poti potrivi cuvintele(la om si la situatie) cred ca constientizind aceasta lipsa nu vei cere niciodata nici altora , in raport cu tine , sa faca mai mult decit tu insuti poti face . Nu de alta , dar ca sa nu vorbim de Hristos in van.
De aceea si amintesc invatatura Domnului de fiecare data cind am ocazia : ,,...oamenii se judeca dupa fapte si nu dupa vorbe" ca din vorbe suntem mari de tot dar din fapte ... nici pe departe !

Tare neplacut acest paradox , dar ma jenez sa il mai comentez :,,...poate cuvintele nu ti se potrivesc. Am crezut totusi potrivit sa le spun." Adica, nu merge , dar eu fortez situatia ! Nu-i nimic , multi fac intocmai si inca nu s-a rasturnat pina acum forumul !

Last edited by zaharia_2009; 11.02.2012 at 11:31:25.
Reply With Quote