View Single Post
Vechi 11.02.2012, 11:43:23
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Iata ce scrie Nt :Si cum vor propovadui, de nu vor fi trimisi? Ca nu toti avem har sa predicam evanghelia si mai ales cunostinte.
Exact. Nu avem cunostinte, mai bine zis nu avem Cunoastere de Dumnezeu, caci cunoasterea mentala nu face mare lucru.
Pe masura ce se capata aceasta Cunoastere, va veni si trimiterea.
"Cel ce crede în Mine, precum a zis Scriptura: râuri de apă vie vor curge din pântecele lui. " Ioan 7:38

E suficient doar sa ai credinta ca aceasta credinta sa se transforme in rauri de apa vie care vor invia pe cei morti in pacate. Caci credinta adevarata invie morti. Dar acolo unde mortii nu invie, e doar o pretentie falsa de credinta, sau o credinta teoretica, netraita la adevarata ei capacitate.

Sunt multi oameni care Il cauta pe Hristos si nu Il gasesc. Daca L-ar gasi traind intr-un om credincios, nu ar mai sta pe ganduri si si-ar insusi aceasta credinta care l-a facut pe acel om atat de frumos. Dar, din pacate, de cele mai multe ori noi practicam credinta numai la nivel de forma, fara sa ne adancim in cunoasterea lui Hristos, cunoastere care poate invia mortii...

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Dar iehovistii nu predica? Mormonii nu predica? Si nu fac vestea buna de ras si de batjocura in fata celor necredinciosi?.
Mormonii si iehovistii se fac pe ei insisi de ras. Dar noi nu vorbim de ei, ci de ortodocsi, oamenii care sustin ca detin singura credinta adevarata. De la ei ne asteptam sa o si arate; de la mormoni si iehovisti nu avem oricum nici o pretentie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote