View Single Post
Vechi 11.02.2012, 12:25:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
1. Nu am schimbat nici un subiect, doar am ripostat cand cineva a acuzat ortodoxia de extremism, pentru ca sustine ca este singura care are adevarata credinta, lucru pe care il fac toti ceilalti.
Nu a acuzat nimeni. Sunteti absolut liberi sa spuneti ca sunteti singura credinta adevarata atat timp cat o si demonstrati. Eu chiar m-as bucura. Ma bucur de orce ortodox cu sufletul, nu numai cu numele.
Citat:
2. Faptul ca ortodocsii nu aplica invatatura Bisericii, nu inseamna ca nu are invatatura corecta
Nu, desigur. Inseamna doar ca nu sunt invatati care este invatatura corecta si ce ar trebui sa faca sa o aplice. De asta vorbim aici: de lipsa de informare si catehizare / misionare, care duce la lipsa credintei adevarate in lume.

Citat:
3. Rugaciunea ar trebui sa fie cea care sa conduca fiata Bisericii nu un sistem de management bine pus la punct
Rugaciunea in primul rand, asa e. Dar credinta fara fapte este moarta. Rugaciunea trebuie sa fie urmata de fapte care sa arate credinta. Iar a-ti pasa de soarta altor oameni care mor fara mantuire si a face ceva in acest sens este o fapta de credinta. Din acest punct de vedere, spre rasarit si-a dovedit credinta prin faptul ca a deschis macar acest topic din grija care o are fata de acesti oameni.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote