Subiect: Slava Desarta
View Single Post
Vechi 11.02.2012, 21:05:31
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mistocareala ta , denota fata adevarata pe care ti-o ascunzi de multe ori , dar te iert , si te rog sa fi in ton cu threadul , cu subiectul dezbatut , sau sa te indrepti spre alt subiect , caci iaca , acest subiect deja face primele victime !
Iti multumesc Doamne , ca mi-ai scos in cale asttfel de oameni minunati !
Si eu multumesc Domnului!
Cum oare nu vezi decat petele de pe camasi?...
Haide, nene Cristiane, ca esti mai mare ca mine, fii bun si treci peste micile mele scapari si nu ma mai banui de atatea grozavii... Zau, te rog frumos, parca suntem Cip si Dale, zau asa...
Hai te rog, iarta-ma, ca te-oi fi necajit destul... Nu am voit decat sa-ti stau un pic in drum cand te duceai ca bolidu sa extermini fiare si jigodii inchipuite...
Acum, vei fi stiind mai bine ce faci, asa incat, hai te rog, treci peste piedicile mele si zi, fie, te iert si sa nu mai faci, apoi ne-om mai insenina si noi ca e destul nor pe-aici...
Te rog frumos, iarta-ma!
Hai ca nu sunt chiar asa balaur... Mai sar calul, e drept, dar vorba atator colegi, nu e pacat de atatea lucruri bune postate aici ca sa aruncam cu vorbe nedemne de crestini unul in altul?
Pune-o pe spinarea mea, ok, eu am fost incapatinat si surd si orb.
Totusi, sa stii, chiar de nu ma crezi, ca iau mereu aminte la ce spui si incerc sa scot un fir cat de mic de bine din urecheala pe care mi-o tot administrezi.
Doar opreste urecheala, ca mi se inrosesc rau de tot pana si pleopele, daca o tii tot asa...
Deci, ma ierti?
Hai, te rog.
Nu plec de aici pana nu te imbunezi si nu spui ca m-ai iertat.
Mai certa-ma o ultima data, ok, dar la sfarsit promite-mi ca m-ai iertat. Te rooog...

Last edited by ioan cezar; 11.02.2012 at 21:14:08.
Reply With Quote