Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit
Sa fie binecuvantati toti de pe forum. Intrebarile lui catalin si a celorlati participanti sunt intrebari normale. Multi oameni nu si-au pus problema sa faca misiune dar cand si-o pun e normal sa exploreze posibiliatti precum si argumente pro si contra. Si sa ne ajute Dumnezeu sa aducem cat mai mult rod.
|
Lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Una este sa spui cui vrea sa te asculte. Este asa o stare euforica, vorbesti , esti ascultat sa zicem. Si alta este cand din multime iti vine tie in fata o persoana si iti zice: sunt dispus sa iti ascult argumentele. Daca ma convingi voi urma credinta ortodoxa. Vei simti pe umeri o raspundere imensa. Iti spun eu ca vei alerga acasa , in genunchi si vei intreba pe Dumnezeu: Doamne eu nevrednica, de cel mi l-ai trimis mie, daca gresesc nevrednica de mine, cum am sa raspund in fata Ta Doamne , ce am sa spun atunci de sufletul acesta? Daca vine la mine si il smintesc ? Daca asta a fost sansa lui adevarata de pocainta si indreptare si eu o pierd cu mandria mea? Asta daca iti recunosti starea de pacatos, caci daca esti plin de mandrie vei zice: hopa iata cat sunt de bun, dau rezultate. Si se va umfla in tine asa o slava desarta atat de mare cat casa de mare.