Subiect: Slava Desarta
View Single Post
Vechi 11.02.2012, 23:53:35
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Poți te rog să explici mai în detaliu ce-ai vrut să spui aici? Că mie una mi se pare cam incoerent.

Fără să dai alt citat... please, have mercy !
Cu iertare , dar fara sa citesti ceva de trebuinta legat de acest subiect , normal ca ni se pare incoerent acel ceva . Este exact cum tu ai vorbi despre ceva de care eu n-am auzit , sau am tratat cu superficialitate acel ceva , sau pur si simplu nu i-am acordat atentie . Pentru a te face sa intelegi exact spusele mele , care defapt sunt invataturi pe care le gasesti la Sfintii Parinti , ar trebui sa fac un rezumat pe mii de pagini despre Slava Desarta , trufie si smerenie ala Sfantului Ioan Sinaitul , dar ar trebui deasemenea sa stapanim bine termenul de trufie , si smerenie , si iar ne-ar trebui sute sau mii de pagini .Sfantul Chiri al Ierusalimului despre Pocainta , sau din Sfantul Ioan Sinaitul despre Dreapta Socoteala , sau din Sfantul Teofan Zavoratul despre adevar , sau din Sfantul Nectarie al Pentapoliei despre lupta duhovniceasca , despre pace , iubire , discernamant , mandrie , nobletea crestina, sau din Sfantul Siluan Atonitul despre cunoasterea lui Dumnezeu , despre comuniunea cu Dumnezeu , despre ce ne impiedica sa-L cunoastem pe Dumnezeu, si pot continua pana maine dimineata cele necesare intelegerii spuselor mele , si ale altora de pe aici , caci un raspuns telegrafic , fara o trimitere spre lectura , inclusiv un citat , e pierdere de timp , superficialitate , ori nu asta dorim ! Eu voi da citate , voi comenta , dar n-am voie sa ma abat de la Sfintele Invataturi ! Iertat sa-mi fie , dar voi continua sa scriu asa cum cred eu ca-i mai bine si precum ma invata Parintele meu Duhovnic si cartile pe care le citesc zi de zi !
Multa iertare si intelegere sa ai !
Cristian

Last edited by cristiboss56; 11.02.2012 at 23:56:22.
Reply With Quote