View Single Post
Vechi 12.02.2012, 00:23:50
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Unii o sa zica, ce tot zici cu mortii vii? De unde le scoti, cum sa fie viii morti?

Uite in Biblie ce zice:
Ioan 6
53. Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.
55. Trupul este adevărată mâncare și sângele Meu, adevărată băutură.
56. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el.

Cine zice?
IIsus.
Ce zice?
Adevarat adevarat adica nu gluma.

Sfanta Impartasanie este trupul si sangele lui IIsus. Aici e o minune de pe vremea cand sudul Italiei inclusiv orasul Lanciano prezentat in film era ortodox: http://www.youtube.com/watch?v=HbcL4mkNfzM

In intelegerea mea zice asa, daca nu iei sfanta impartasanie nu vei avea viata in tine adica esti mort viu, fara viata vesnica adica la un moment dat se poate zice, cei care nu au viata vesnica stingerea. In ce fel este stingerea aceasta nu o stiu. Deci daca te duci la doctor sa-ti prelungeasca viata cu 3 saptamani sau cat ti-o prelungeste, treci pe la Biserica Ortodoxa sa-ti prelungeasca viata cu un INFINIT numar de zile.

Religiile necrestine nu au Sfanta Impartasanie, protestantii au inlocuit Sfanta Impartasanie cu simboluri, vorbe sau nimic. Romano catolicii au schimbat procesul de obtinere a Sfintei Impartasanii asa cum au invatat Apostolii de exemplu introducerea painii nedospite in locul celei dospite si sarirea in trecut , nu stiu daca si in prezent, peste epicleza enuntat special ramananad o epicleza subinteleasa de oameni, nu stiu si daca Dumnezeu o considera epicleza adica pe romaneste "epicleza=chemarea lui Dumnezeu sa transforme painea si vinul in Sfanta Impartasanie" adica daca nu mai e chemat Dumnezeu explicit prin rugaciunea, mai vine Dumnezeu?, si darea in unele locuri la credinciosi doar a painii pe cand preotii iau painea si vinul.

Ortodocsii au Sfanta Impartasanie asa cum au invatat apostolii. Noi suntem Farul spre care se pot indrepta muritorii ca sa devina nemuritori si aici in intelegerea mea intra toti necrestinii plus protestantii adica toti cei neimpartasiti.

In versul urmator zice asa, daca iei Sfanta Impartasanie devii nemuritor adica viu viu.

Apoi zice daca iei Sfanta Impartasanie eu sunt in tine adica Dumnezeu este in tine si daca mori impartasit mori cu Dumnezeu in tine ceea ce e ffffff IMPORTANT.

Last edited by spre_rasarit; 12.02.2012 at 05:01:10.
Reply With Quote