Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Iertare , dar revin putin , nu sa le arati ca gresesc , dar sa-i certi , sa-i ajuti , dar , nu o faci pe strada cu orcine , o faci cu discernamant , mare atentie ! Si te mai rog ceva , vezi raspunsul pe care i l-am dat lui Cel Mandru la Topicul Nunta , in care accentuam ca inainte de a arata pacatele altora , curata-te pe tine , adica daca eu il cert pe X ca fumeaza , eu insumi am lasat tigara , sau daca-l cert pe unul care fura , eu insumi am scapat de patima asta , sau daca cert si-l ajut pe un desfranat , eu insumi am scapat mai intai de patima asta .
Te rog sa reti : Dragoste-iubire-credinta= nepasare-indiferenta fata de cel de langa tine !
|
Ei,da asa mai merge prin exemplul de sine.
Asa este simplu ca buna ziua!
Bine este ca aceste indemnuri sa vina de la prieteni,sau cunostiinte a caror viata o cunosti,caci aici pe forum nu se cam stie,suntem toti un ID si o aparenta...
(vb la modul general,nu o luati personal).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|