Subiect: Comoara in cer
View Single Post
Vechi 12.02.2012, 03:01:13
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

In noptile insomniace, obisnuiesc sa ratacesc (cu voia lui Dumnezeu) prin locuri umbrite de Lumina Bucuriei. Si iata am gasit un astfel de loc. Daca veti urmari reportajul din linkul alaturat (http://www.youtube.com/watch?v=qOaZY8BoP4k) veti afla cum se face apostolat de catre un parinte, mult drag sufletului meu, a carei doamna preoteasa este colega noastea pe acest forum, si care desi nu posteaza niciodata vreun mesaj, urmareste cu bucurie anumite subiecte si-i mai cere din cand in cand parintelui sa se roage si pentru noi, pacatosii.
Ce inseamna cu adevarat "Comoara in cer", Dumnezeu stie. Uneori parca imi lasa un gust foarte amar faptul ca unele parohii ajung sa investeasca sume imense pe niste mofturi, care aduc mai mult a mandrie si slava desarta decat a adevarata credinta, in timp ce in alte parohii, preotii se tem sa nu cada bisericile pe ei, ca sa nu mai spun ca, din contributiile catorva babute care vin la biserica, nu reusesc niciodata sa faca un "ban-gramada", si se multumesc si cu o punga de fasole si o bucatica de slaninuta...
Cine poate si vrea, trimiteti din cand in cand cate un pomelnic la Biserica Sf Gheorgehe din Satul Tataru, ca mare dar va va face Dumnezeu in urma rugaciunilor parintelui Cristian. Asta va spune cineva pentru care parintele s-a rugat, iar rugaciunile sfintiei sale au fost auzite!
Cu totii suntem niste fii risipitori in fata lui Dumnezeu si niciodata nu facem indeajuns pentru a rasplati Mila lui Dumnezeu pentru pacatele noastre.

Doamne-ajuta!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote