View Single Post
Vechi 12.02.2012, 23:26:35
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

eu m-am lasat de fumat acum 6 luni pentru ca este pacat, dar ma apuc din nou daca se dovedeste ca nu mai e :)

eu nu pot spune copilului ca nu-i iau o prajitura, o pizza pentru ca nu am bani, ce-i pot spune? pentru ca chiar nu aveam bani, dar de tigari gaseam.

cu banii pe care ii dam pe tigari putem face milostenie, e mult sa dam 300 lei (cat dam pe tigari intr-o luna) pe mancare pentru amarati. toate ne sunt ingaduite, dar nu toate ne sunt necesare. inafara faptului ca suntem fizic dependenti mai suntem si intr-o inchisoare nevazuta. daca nu avem tigari nu se mai intelege nimeni cu noi, daca mai avem 3 tigari in pachet seara suntem nervosi ca poate nu ne ajung pana maine, daca nu avem unde sa fumam un anumit timp suntem nervosi, o discutie (o barfa) merge mai bine cu o tigara. nu se cade sa vorbesti de Dumnezeu cu tigara in gura. de ceva tot trebuie sa moara omul, asta este scuza oricarui fumator, dar eu vreau sa mor cu constiinta impacata ca n-am murit din cauza tigarilor, ce ne facem daca murim din cauza lor, cum ne ducem noi in fata Domnului?
Reply With Quote