Subiect: Femeia
View Single Post
Vechi 13.02.2012, 02:54:44
Laura19
Guest

Implicit continuare

In familie a apărut crima.

Dacă totuși nu credem că doar mulțimea mănăstirilor din țara noastră acoperă și rezolvă toate păcatele și nelegiuirile noastre, atunci este bine, atunci putem reveni. Dar dacă mergem pe ideea că suntem creștini de 2000 de ani, că suntem urmași ai lui Ștefan cel Mare și ai celorlalți domnitori, unii dintre ei și sfinți, dacă credem că înțelegem ce vrea Europa de la noi și ce putem da noi Europei, atunci lucrurile nu stau așa simplu. Să înțelegem că politica demografică în lume este distructivă pentru creștinism. Și dacă până mai ceva ani în urmă ortodocșii înțelegeau care este chemarea lor către Dumnezeu: „Tatăl Meu lucrează și eu lucrez”, în momentul acesta, puțini ortodocși mai înțeleg aceste aspecte. Să înțelegem deci ce ne așteaptă prin noi înșine: noi n-am avut și n-avem ideea că suntem poporul ales, dar spunem că România este grădina Maicii Domnului. Nu este în realitatea de acum nicio grădină a Maicii Domnului!

De ce să fie grădina Maicii Domnului, când acum noi ascultăm aceste cuvinte, mâine mergem la biserică, poimâine îl serbăm pe Sfântul Andrei, iar la fiecare clipă în clinici se omoară copii, iar femeile își montează sterilete?

Copii sunt (în maternitatea Polizu din București) născuți cu steriletul în călcâi, dovadă că steriletul nu omoară spermatozoizii, ci împiedică nidarea; dacă nu reușește, atunci copilul nidează, se dezvoltă, apoi dă cu piciorul prin uter la naștere și se naște cu steriletul înfipt în călcâi. Asta ca să ne arate nouă Dumnezeu cum stau lucrurile. La ora aceasta se omoară copii.Acum noi vorbim aici, ne închinăm, dar la spital se omoară copii. Și atunci nu putem admite ideea că România este grădina Maicii Domnului pentru că, până la brâu, România înoată în sângele propriilor ei copii.

De asemenea, dacă întrebăm pentru care motiv a fost arestat, schingiuit și omorât Constantin Brâncoveanu? Este greu să răspundem! Toată lumea știe că a fost omorât pentru că nu a vrut să părăsească Ortodoxia si să treacă la islam. Acesta este ultimul dialog al lui cu sultanul și apoi cu gâdele, cel care-i tăia capul. A fost un joc de cuvinte pentru a se acoperi imaginea pentru opinia publică mondială care era atunci. Este adevărat că a rezistat și nu s-a lepădat de Ortodoxie. Dar motivul pentru care a fost arestat și, în cele din urmă, schingiuit și decapitat el, copiii lui și primul lui ministru a fost că el a umplut Țara Românească de copii. El însuși, prin exemplul personal (a avut 11 copii), dar a și favorizat din punct de vedere financiar, material ca poporul să nască copii și s-a umplut țara de copii. Politica lui demografică a enervat Poarta otomană care l-a chemat, dar el nu s-a dus și, în cele din urmă, l-au arestat și l-au omorât. Aceasta este cauza reală pentru care el a fost ucis. Este adevărat și cu Ortodoxia, dar aceea a fost întrebarea ultimă, este rezistența lui ultimă.

Ce ni se cere nouă astăzi?
Astăzi ni se cere să fim mai puțini, deși am scăzut de la 22 de milioane la vreo 18 milioane (se spune că suntem 21,5 milioane, dar nu este adevărat) și suntem în scădere. 18 milioane de locuitori tot suntem prea mulți, mai trebuie să ne cernem. Și ne cernem în ritmul în care ni s-a favorizat această cernere: anticoncepționale abortive, divorț, etc, toate acestea sunt distructive pentru noi. Și atunci eu m-aș gândi, ca și dumneavoastră, la valoarea vieții și la libertatea cuplului, care, de fapt, a degenerat în libertinaj.

Noi am făcut aici un expozeu a ceea ce sesizăm că se întâmplă în România, în lume, dar și care afectează grav viața Bisericii Ortodoxe. Să stăm de vorbă să vedem ce-i de făcut ca să salvăm poporul român de la pieire! Fetelor, nu știu dacă vreți să vă mai măritați sau nu, dar dacă vreți să vă măritați, studiați dinainte care este chemarea căsătoriei.

Observați că despre bărbați nu am vorbit nimic. De ce? Pentru că ei au modalitatea lor precisă de gândire și nu trebuie să fie amestecați în problemele astea, ei au putere și atât.Eu am vorbit de viitoarele conducătoare ale familiilor, adică despre femei, care sunt capul familiei și ele fac totul: conduc familia și le merge bine, întrețin gospodăria, dau educație copiilor, etc.

Bărbații sunt recunoscuți ca puternici, cinstiți, preamăriți, dar nu sunt dotați cu puterea de susținere a vieții și deocamdată, de a salva neamul românesc creștin și ortodox. Toată salvarea este la femei. Proaspetele căsătorite, viitoarele căsătorite, tot ce este femeie poate să salveze acum România!
Reply With Quote