View Single Post
Vechi 16.09.2007, 02:02:46
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu concret ce legatura au visele cu realitatea,insa este evident faptul ca,mai cu precadere cele religioase,au legatura cu statutul individului spiritual,cautator spre adevar si purificare.Deci,este normal ca unii credinciosi sa aiba astfel de manifestari,prin visarea unor teme religioase,atata timp cat sufletul si viata lor sunt in unanimitate dedicate unei astfel de vieti,valabil chiar si pentru copii,care deseori traiesc in astfel de medii,binecuvantate,de altfel.
Cand aveam vre-o 14 ani,incercam sa descopar tainele spiritualitatii,ale bisericii si ortodoxiei,astfel ca am inceput sa caut si sa citesc tot felul de carti,sa invat crezul,s.m.d....si nu dupa mult timp am inceput sa visez,sau chiar sa vad pe cer insemne crestinesti,respectiv pe Mantuitorul,sau cruce,etc.Cred ca era firesc,atata timp cat in drum spre scoala numai psalmul 50 il fredonam in minte,nevazand,neauzind nimic altceva in jurul meu.Si bine-nteles orice vis cu aceasta tema,il interpretam si-l situam pe treapta unei satisfactii enorme in sufletul meu.Chiar simteam profund apropierea fata de Dumnezeu,asa in nestiinta si naivitatea mea de copil,si era o traire tare placuta,traire pe care din memorii o stimez.
Fiecare crestin are povestea lui,trairea lui si minunatia propriei credinte,o minunatie de necontestat,care poate intr-adevar sa sfarame orice suspiciune.Fericit de cei ce reusesc sa-si hraneasca in timp aceasta credinta,ca iubirea dintre un cuplu care nu moare niciodata.
Reply With Quote