View Single Post
Vechi 13.02.2012, 16:40:33
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
1. Fratilor , eu va fac doar propuneri , astfel incit va rog sa nu va suparati pe mine ; daca aveti alte idei sau propuneri va rog sa le faceti cunoascute pe acest thread .
2. De asemenea va propun ca tot acest tread sa fie locul si modul de comunicare intre noi , ceea ce face ca fiecare dintre cei care s-au anuntat pt. acatist , sa intre zilnic pe acest fir pt. a vedea daca a aparut ceva nou .
Exista in baza de date a forumului 2 acatiste :
- al MD Pantanasa , special pt. bolnavii de cancer
- al Sf. Nectarie Taumaturgul .
Va propun sa le facem in fiecare zi pe acestea doua .

3. Propun sa ne ordonam alfabetic (dupa numele cu care suntem cunoscuti ca useri pe forum) si in functie de aceasta astfel sa fie ordinea in care vom citi fiecare , in cite o zi, cele 2 acatiste , dupa care reluam schema. Pina acum ordinea arata asa :
1. anna21- va citi in ziua de 13.02.2012
2. Dorina- va citi in ziua de 14.02;
3. Glykys- va citi in ziua de 15.02;
4. Lucian- va citi in ziua de 16.02;
5. Silvia55- va citi in ziua de 17.02;
6. Zaharia- va citi in ziua de 18.02;

Daca pe anna21 o poate incurca diferenta de fus orar poate schimba ,pt. ziua de astazi, cu un user din Romania .
Daca mai apar si alti useri ii vom rindui in continuare . Probabil ca si Adriana-Cluj ca si Icamilin, Hartford si Mara2008 ni se vor alatura , dar mai inii sa confirme fiecare pt. a nu ne incurca .
Zic sa incepem chiar de astazi pt. a nu pierde timpul deoarece nu avem ce pregatiri complicate sa desfasuram.

Reamintesc , orice problema ar interveni, orice propunere avem de comunicat , acestea se vor face pe acest fir si ca fiecare sa consulte zilnic firul pt. a se informa si verifica daca sunt noutati .
Oricum pe acest fir vom anunta cu o zi inainte cine va urma miine, sa zicem, a se ruga cu aceste acatiste .

Inca o data va rog sa ma iertati daca va deranjeaza propunerile mele si sa va faceti cunoscuta vointa si bine inteles , daca sunteti de acord , sa confirmati schema tot aici pe acest fir .
Daca cumva intimpinam ceva dificil pt. ziua de astazi 13.02. atunci stabilim daca incepem de miine , dar eu zic sa nu o mai aminam .

A ramas un singur lucru sa il cunoastem (pt. cei care nu au intrat pe lincul dat) : daca parintii copilului sunt ortodocsi si daca el este botezat in ortodoxie .
In rest cred ca putem sa ne incepem nevointa .
Va rog , in consecinta , spuneti-va parerea !
Foarte bine ai organizat, mii de mulțumiri.
Părinții și bunicii sunt ortodoxi și merg la biserică.
Reply With Quote