View Single Post
Vechi 13.02.2012, 17:24:15
Tim1971's Avatar
Tim1971 Tim1971 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit Grija la sfaturi...

Citat:
În prealabil postat de Noesis Vezi mesajul
Eu zic ca cel mai important este ca voi sa va intelegeti. Un catolic si un ortodox pot trai impreuna fara probleme, botezul catolic este recunoscut de ortodocsi din cate stiu eu...si important e sa va cresteti copiii crestineste (adica in cinste si dragoste. Copiii trebuie oricum sa cunoasca religiile ambilor parinti (la fel cum daca parintii au ca limbi native diferite, copiii ar trbui sa invete amandoua limbile). Asta chiar daca sa spunem fata trece la ortodoxie sau baiatul la catolici. Sau nici unul nu isi schimba religia. Catolicii nu sunt nici pe departe asa de fiorosi pe cat unii de pe acest forum cred. :D

Si celor care spuneau ca sotia trebuie sa ia religia sotului --dar daca era o fata ortodoxa si baiatul catolic? Care era sfatul vostru? Din cate stiu eu copiii iau religia mamei oricum.
Parerea mea este ca a aborda probleme foarte importante intr-o maniera asa superficiala, fara a avea nici un fel de cunostinte, este ceva care ar putea afecta pe cel interesat.Sper ca cel in cauza sa treaca peste raspunsul dumneavoastra ca si cum nu l-ar fi citit, nu vreau sa va simtiti lezat, dar e un efect provocat de inconstienta de a scrie cuvinte intr-o doara.Tanarul trebuie sa vorbeasca cu un preot ortodox, si daca nu s-a convins sa se puna serios sa studieze ce inseamna Calea dreapta a Ortodoxiei.Singura!
Reply With Quote