Citat:
În prealabil postat de nicolae44
mantuirea are o definitie foarte clara indiferent de parerile noastre si pentru mine Domnul IIsus e Mantuitorul meu si nu Judecatorul si cat despre nasterea din nou e ff clar si interesant totodata unde scrie de ea in ev IOAN cap 3 vers 3 si 5 si contextul::inainte sa fiu nascut din nou nu vedeam Imparatia Lui Dumnezeu dar nici pe cei ce erau in aceasta Imparatie si nici nu eram intrat dar acum vad.si eu nu-i urasc pe oameni .stiu ca sunt pacatos dar am pacatele iertate si umblu in lumina.e o lipsa de documentatie sa afirmi ca un anumit popor,cu o anumita religie e azi poporul LUI pe cand Domnul iata ce zice
Apocalipsa 5:9
Și cântau o cântare nouă și ziceau: „Vrednic ești Tu să iei cartea și să-i rupi pecețile: căci ai fost junghiat și ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din orice seminție, de orice limbă, din orice norod și de orice neam//.noi am vrea ca toti sa fie mantuiti caci stiu ce-i asteapta pe cei ce nu se pocaiesc dar altii care cred ca suntem sectari ne urasc si ne-ar baga cat mai repede in iad asta-i Duhul Lui Hristos??cu siguranta nu,stiu doar ca Domnul IIsus vrea sa va mantuiasca si ca va iubeste.
|
bla..bla...
Niste fraze pe care le-ati memorat si cu ele ati ramas. Vad ca nu a ti raspuns concret la nici o intrebare.
Oare o sa ajungeti sa treceti dincolo de memorarea versetelor si a limbajului de lemn "suntem iertati", "suntem mantuiti"?