Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de speranta
deci fetita mea a inceput de pe la 9 luni sa dea primul semn de intrebare ca nu e ceva in regula cu ea, pana la aceste luni era o fetita zglobie si plina de viata,numai ochi si urechi..la un an deja nu mai raspundea si dealungul acestor ani ea sa schimbat nu fizic ci psihic intr-un mod ciudat.
va scriu cu lacrimi in ochi caci ma doare enorm de tare.
Doamne ajuta!
|
Sparanta trebuie sa te ti tare!
Banuiesc ca te-ai informat de la doctori si prin Internet despre Spectrul Autistic care este de multe feluri si fiecare tip de autism se abordeaza diferit. Eu lucrez ocazional cu copii autisti care sunt foarte inteligenti(tipul respectiv) insa sufera dpdv social.
Deci informeaza-te si vezi in ce categorie se afla Elena! dupa care mai vorbim daca vrei pe privat
|
cozia nu mi sa explicat la nici un doctor in ce spectru de autism e elena,fisa psihologica care iam facut-o indica ca are varsta psihologica de 2,6 ani...ceea ce stiu e ca ea stie culorile,sa numere, stie cum o cheama,cati ani are cere la toaleta...repeta orice cuvant, foloseste cuvinte dar nu vb in propozitie, se descurca la calculator,cred ca e si hiperchinetica caci nu are stare de a sta mult intr-un loc, canta foarte mult si vorbeste foarte mult din reclame,rade din senin sau plange fara motiv,contactul vizual sa mai imbunatatit,cu copii nu stie sa se joace dar sta pe langa ei(se stramba la ei cu privirea chezisa).
astazi a fost o zi mare ...fetita mea a luat Sf.Impartasanie si a stat prin Biserica cam 2 ore fara sa deranjeze prea mult.
Negroponte astazi am stat cu fetita in Biserica asa cum mai sfatuit si nu a fost chiar atat de greu am avut grija de ea...si oameni se obisnuiesc cu ea si chiar le e draga asa cum e...poate o sa mai fie si nemultumiri dar va trebui sa se obisnuiasca si eleana sa nu deranjeze...pasii sant mici dar sant vizibili spre bine.
cristoboss56 iti multumesc pentru cuvintele frumoase...le am la suflet.
jenica multa sanatate si sa auzim numai de bine...va citesc mesajele si incerc sa le tratez cu intelepciune...
misiunea mea e greu de dus dar o voi duce pana la capat cu capul sus si nu voi uita niciodata:"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul,acoperamnatul meu este Sfantul Duh,Treime Sfanta,marire Tie"
D