View Single Post
Vechi 14.02.2012, 18:12:46
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

[quote=vsovivi;429577]Am zis eu că e disc? E ca o semisferă, plat deasupra și rond în fundul apelor... ei de sus văd doar un cerc, și văd soarele și luna apărând de la orizont din pricina unghiului de refracție, căci răsăritul și apusul nu există, sunt doar niște iluzii din pricina unghiurilor introduse de mediul prin care trece lumina.
as adauga si eu ceva daca nu-i cu suparare citesc biblia si e totusi un exemplu in vt
Proverbe 8:31
jucând pe rotocolul pământului Său și găsindu-mi plăcerea în fiii oamenilor...ca pamantul e rotund sferic.niste idei mai plauzibile si interesante ar fi acum ca pamantul e concav, gol pe dinauntru si dealtfel Domnul nu-i impotriva descoperirilor geografice a ceea ce El a facut caci stiinta bisericii i-a informat gresit sute de ani pe oameni in ceea ce priveste pamantul cum ca ar fi plat si nu se misca ,apropo de galileo g.intr-adevar azi stiinta continua sa minta impreuna sau cu acceptul bisericilor institutionale cum ca ar mai fi alte lumi,extraterestri dar fac asta cu un scop f precis premeditat deci si nu din nestiinta.incearca sa vezi scriptura dupa subiectul ei principal jertfa Fiului lui Dumnezeu si dupa starea ta inaintea acestei lucrari minunate si vei cunoaste adevarul si adevarul te va face liber