View Single Post
Vechi 15.02.2012, 02:54:33
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicolae44 Vezi mesajul
esti tare iuliu,sa crezi ce scrie scriptura nu eu si mai sus am exemplificat ca credinta precede faptele doar atat te rog sa mai citesti odata mai linistit. faptele fara credinta nu mantuiesc doar iti dau tie o convingere ca esti bun c-ai facut si tu ceva in comparatie cu altii si asta te face mandru putin arogant -nu pe tine zic si eu in general-si atunci nu mai judeci obiectiv.credinta fara fapte e moarta intr-adevar dar credinta cu+fapte poti sa-mi spui?dar faptele fara credinta cum sunt?cumva ca o haina patata scrie undeva?
Iti dau pe dracu o convingere ca esti mai bun.Faptele fara credinta sant inutile si te duc in iad la fel cum te duce si credinta fara fapte.Credinta ca esti mantuit tot nicaieri nu te duce.Daca nu esti in fiecare secunda gata sa te jertfesti atunci nu ajungi nicaieri.Dumnezeu nu te-a creat ca sa fii milog,te-a creat ca sa incerci sa te lupti.Sa te lupti in fiecare zi ca sa fi mai bun ca niciodata nu esti indeajuns de bun.Nu exista limita pentru cat de bun poate fi cineva pentru ca Hristos nu are limita.La fel nu exista un moment al mantuirii exista "cu frică și cu cutremur lucrați mântuirea voastră ".Pai daca esti deja mantuit ce sa mai lucrezi ? Ce nevoie mai ai tu de un Mantuitor ? Habar nu avem noi cat santem de departe de mantuire, asa din gura e usor de zis.Cum spuneau astia pe timpul lui Ceausescu "S-a cules graul la televizor, a mai ramas de cules si de pe camp "
Reply With Quote